Çağrı Doboğlu 19 Eylül 2019 Öncelikle merhaba bundan 3 4 gün önce otomotiv sektöründe mühendis olduğunuzu okudum ben şuan endüstri mühendisliği 1. Sınıfım. Ben de otomotiv sektöründe çalışmak istiyorum bir endüstri mühendisi olarak ne yapabilirim önerileriniz var mı?
Öncelikle merhaba bundan 3 4 gün önce otomotiv sektöründe mühendis olduğunuzu okudum ben şuan endüstri mühendisliği 1. Sınıfım. Ben de otomotiv sektöründe çalışmak istiyorum bir endüstri mühendisi olarak ne yapabilirim önerileriniz var mı?
Y. Hocaoğlu 5 Ağustos 2019 Bugün bir iş 10 saniyede bitiyorsa yarın 9 saniyede bitmelidir... ( Kaizen Felsefesi )
M M Mert OKAN 14 Temmuz 2019 merhaba mekatronik hakkında bilgis almak istiyordum sana nasıl ulaşabilirim
Y. Hocaoğlu 11 Mart 2017 Lider egoyu bırakmalı ve ülkesi için bilinçli çalışan ülkesini seven vatanını seven ve sürekli kaizen hedefi olan bireyler hedeflemelidir...
Lider egoyu bırakmalı ve ülkesi için bilinçli çalışan ülkesini seven vatanını seven ve sürekli kaizen hedefi olan bireyler hedeflemelidir...
Y. Hocaoğlu 6 Ocak 2017 Her Başarılı İnsanın Bir Planı, Her Başarısız İnsanın Binlerce Mazeretti Vardır !!!
Y. Hocaoğlu 3 Ocak 2017 Kaizen.muda.muri.mura.5s.jidoka.poka yoke.Gemba.Kobetsu kaizen.Yamazumi.5why.ishakava.tak. Konular bende mevcut...
Kaizen.muda.muri.mura.5s.jidoka.poka yoke.Gemba.Kobetsu kaizen.Yamazumi.5why.ishakava.tak. Konular bende mevcut...
Y. Hocaoğlu 3 Ocak 2017 Formda yalın üretim teknikleri eksik üretimcileri etkileyen en önemli konu bunu formda ben üstlenmek isterim
Formda yalın üretim teknikleri eksik üretimcileri etkileyen en önemli konu bunu formda ben üstlenmek isterim