T

Profil mesajları Son aktiviteler Gönderiler Hakkında

  • Bir drone motorunda üç adet kablo çıkışı var. Bu kabloların nasıl bağlanabileceği konusunda bilgisi olan arkadaşlara ihtiyacım var. Benim bilgim sadece iki adet kablo üzerine. Motorlarda normal olarak bir faz ve bir nötr çıkışı olur, üçüncü kablo neyi ifade ediyor?
    T
    TCP-IP
    Genelde toprak veya şaseye bağlantı için kullanılır ama drone üzerinde hangi amaçla kullanılır o konuda birşey diyemiyorum yanlış bilgi vermeyeyim.
    A
    Aslıhan ŞİMŞEK
    3 adet kablo çıkışı var ise fırçasız motordur.Fırçasız motorları sadece gerilimi değiştirerek süremeyiz.Bu kabloların 2 tanesini bir pile bağladığımızı düşünelim böylece gerilim kaynağı olan pile kısa devre yaptırmış oluruz.Fırçasız motorların kullanılabilmeleri için sürüye ihtiyaçları vardır. :)
    İşimde başarılı olursam, sizin gibi bilgili ve zeki insanlarla çalışmak en büyük hedefim. Şu anda sadece bilgi desteğine ihtiyacım var. Gelecek için akıl almaz hayallerim var. SEG sistemi videolarına Youtube'dan baktım. Sadece mıknatıs konusu ise bana yararlı olacağını düşünmüyorum. Yerçekimini yenmek gerçek fizik kanunlarından yararlanabilirsek mümkün olacaktır. Teşekkür eder, işlerinizde başarılar dilerim.
    4 adet drone motorunu çalışır duruma getirebilmek için kimlerden teknik yardım alabileceğim konusunda bilgili kişilere nasıl ulaşırım?
    Ben şu anda yer çekimini yenme projesi üzerine çalışıyorum. Geleceğin uzay araçları elektrik motorları ve nükleer enerji ile hareket edecek. Bu konuda biraz yol aldım fakat kesin sonuçlara ne zaman ulaşabilirim bilmiyorum. Günümüzdeki fizik bilgilerine göre imkansız görünen bir hayalle uğraşıyorum. Bu projede elektromanyetizma çok önemli bir konu.
    T
    TCP-IP
    Şu özel plastik madde işimize yarar , profesör ve onunla bağlantılı olan kişi ile kontak kurup bir zaman diliminde birlikte prof ile görüşmeliyiz. Sanırım işimizi bu madde görecek...
    Evet benim yapmak istediğimi anlamışsınız. Günümüzdeki kullanılan materyaller yerine daha hafif materyaller kullanıp, güçlü elektromıknatıs oluşturabilsek daha büyük iş kapasitesi elde edebiliriz. Benim sorunum bu. Bilginiz için teşekkür ederim.
    • Beğen
    Tepkiler: TCP-IP
    T
    TCP-IP
    Bu konular çok güzel ve araştırılması elzem konular. SEG sistemi duymuşsundur bununla ilgili videolar dökümanlar mevcut. Elimden geldiğince fikrimin ve imkanım el verdiğince yardımcı olmaya çalışırım. benimle irtibatı koparma başkaları için belki değilsin ama Benim için önemlisin...Bunu bil yeter..
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Yukarı Alt