Spherical Capacitor Calculator
Conductor and Sphere Capacitance Calculator
Capacitance of spherical capacitor Calculator | Calculate Capacitance of spherical capacitor
şu linkler yardımcı olabilir. Konuya hakim değilim. Sadece öneri.
Hocam merakımdan soruyorum mühendislikte anket yaparak nasıl bir bitirme çalışması yapmayı planlıyorsunuz? Toplanan anketi nasıl değerlendireceksiniz? Anketin alana bir katkısı olacak mı?
Benim tavsiyem şu olur, eğer zamanı varsa yani acil iş bulması gerekmiyorsa, özellikle ARGE için net dil biliyor olması lazım. İngilizce öğrenmesini tavsiye ederim. Alanda ki gelişmeleri takip edebilirse ARGE ci olabilir. Bunun dışında LinkedIn de profil oluştursun ve çalışmak istediği...
Ansys installation ile ilgili bir foruma baktım, yüklemeyi yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?
Şu linkten bakabilirsiniz. (İngilizce İçerik)
Installation problem in ANSYS Student 19.2
Hocam makineyi oku, kendini mühendislikte geliştir. İşletme vs boş yere enerjini harcama. Daha sonra istersen işletme de master yaparsın daha faydalı olur.
Tebrikler Mahmut. Umarım çok başarılı ve üretken bir lisans eğitimi geçirirsin. Hem sosyal hem de mühendislik anlamında kendine katkıda bulunmanı dilerim. Özellikle dil öğrenmeni ve erasmus gibi faaliyetlere katılmanı tavsiye ediyorum.
Başarılar Dilerim.
Benim bildiğim kadarıyla ÇAP aynı fakülte içi yapılıyor. Bilgisayar mühendisliği ve psikoloji yani bu iki bölümün bir kesişim kümesi yok. Yani DGS ile bilgisayar mühendisliğine geçtikten sonra o sene tekrar üniversite sınavına girip Psikoloji yazıp daha sonra yani yeni dönem de bilgisayar...
İşe girme garantisi veren şirketi seçersen daha mantıklı olur gibi. Yeni mezun olacağın içinde hem para kazanırsın hem de iş tecrübesi olur daha sonra kurumsal firmalara girebilirsin.