Makinenin Mühendisi

Profil mesajları Son aktiviteler Gönderiler Hakkında

  • Bor dan elektrik enerjisi üreten pilin prototipi TÜBİTAKta var. Yerli oto seferberliğinde ilk el atılacaklardandır herhalde? Yerli oto üretimi ve özellikle Bor (gerçek mi geyik mi?) konusunda söyleyecek sözü olan var midur? Teknoloji, maliyet, engeller, gerçekler?
    Makinenin Mühendisi
    Makinenin Mühendisi
    TÜBİTAK'ta onlarca bor madeni kullanım projesi mevcuttur. 2008-2011 yıllarında ivmelenip protatipleri üretilmişti. Ama kısa sürede popüliretesini kaybetmişti. Maaliyeti yüksek, ama avantajı da yüksek. Yüksek verimde bor kullanımı teknolojisine ulaşıldığı zaman gözde olacağı aşikardır.
    Makinenin Mühendisi
    Makinenin Mühendisi
    Bende gerçekten inşaat ve makine arasında kaldım ama forum sitelerinde o kadar çok farklı şeyler var ki dersler falan yani önerir misiniz makine mühendisliğini Sakarya falan olabilir.
    M
    MertChan1
    Usta doğru diyorsun da sence 4-5 yıl makinede derslerle boğuşacağına inşaatte ingilizce okuyup çift anadal falan yapıp kendini geliştirirsen özelde çile çekersin belki ama kendi işyerini falan açsan nasıl olur çok mu zor böyle şeyler.Şuanda özelde inşaat daha önde bana göre görüşlerini almak isterim.
    Makinenin Mühendisi
    Makinenin Mühendisi
    İng inşaat okuyarak çift anadal yapma hedefin varsa tebrik ederim. Bunu yaparsan tabiki mezun olduğun an bir çok kişinin önüne geçersin. Özellikle holdingler için avantaj olur.Bu süreçte sabır gösterirsen iş hayatı eminim daha rahat gelir.
    Makinenin Mühendisi
    Makinenin Mühendisi
    İş kurma konusunda ise açacağın alana bağlı olarak değişir. Mesela projelendirme evrak alanlarında ise daha rahat ama müteahhitlik mühendislik alanında ise maddi imkanın yanında çevrede ister . İş kurmak sanıldığı kadar zor değil aslında, azim,istek, sabır olduğu sürece en kısa sürede kuruluyor. İş kuranlarda hep bunu gördüm
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Yukarı Alt