Makinenin muhendisi Teşekkür ederim.
evet Gazi üniversitesi elektrik elektronik 100% ingilizce kazandım.
amma böyle şeyler diyorlarki Gazi üniveritesi bilmem dini kurumlar olan yer bilmem hiç iyi deyil öğretmenleri çok kötü böyle şeyler duydum Gaziden bir bilgisi olan varmı bu durmdan?
Gebze Teknik Universitesi - Malzeme bilimi ve muhendisligi (30% ingilizce kazandım. Amma bir de Gazi Üniversitesinden elektrik-elektronik bölümüne kabül gelme şansım vardır. bölümlerden 2-si de seveceğim bir bölüm fakat hangi üniversiteni tercih etmem daha doğru olur? yani Gaziden kabül gelerse...
s
d
Gebze Tekni
Gebze Teknik Universitesi - Malzeme bilimi ve muhendisligi (30% ingilizce kazandım. Amma bir de Gazi Üniversitesinden elektrik-elektronik bölümüne kabül gelme şansım vardır. bölümlerden 2-si de seveceğim bir bölüm fakat hangi üniversiteni tercih etmem daha doğru olur? yani...
Gebze Teknik Universitesi - Malzeme bilimi ve muhendisligi (30% ingilizce kazandım. Amma bir de Gazi Üniversitesinden elektrik-elektronik bölümüne kabül gelme şansım vardır. bölümlerden 2-si de seveceğim bir bölüm fakat hangi üniversiteni tercih etmem daha doğru olur? yani Gaziden kabül gelerse...
TED universitesinde Elektrik elektronik muh. Kazandim amma iyi olub olmadigini dusunuyorum bilmiyorum gideyimmi bekleyeyimmi devlet universitelerinden hangisi gelecek diye
Elektrik-elektronik muhendisligini hangi universitete okuya bilirim?
Ben Azerbaycandan yaziyorum
YTÜ - Harita muhendisligi kazandim
Uludağ - Biyosistem kazandim
TED - 50% burslu Elektrik Elektronik
Marmara -Metalurji malzeme
Dogrusunu soylersem elektrik elektronik istiyorum amma boyle cikiyo...
Merhabalar, TED universitesi Elektrik-elektronik fakültesine 50% burslu kabul oldum. Sizce orada Elektrik elektronik okunmaya deger mi? Yani kabul edeyimmi?
Merhaba arkadaşlar, benim sizin yardımınıza
Ihtiyacım var. Şöyle ki, ben YTÜ-nün harita mühendisliğini kazandım. Şu harita mühendisliğinin geleceği hakta ne düşünüyorsunuz? Sizce okunulmaya değer bir dalmıdır? Yani bu harita mühendisliğini kabül edeyimmi?
Merhaba arkadaşlar, benim sizin yardımınıza e
Ihtiyacım var. Şöyle ki, ben YTÜ-nün harita mühendisliğini kazandım. Şu harita mühendisliğinin geleceği hakta ne düşünüyorsunuz? Sizce okunulmaya değer bir dalmıdır? Yani bu harita mühendisliğini kabül edeyimmi?