Hasan Basri Karakaya

Profil mesajları Son aktiviteler Gönderiler Kazanılan Madalyalar Hakkında

  • merhaba hasan basri kardeşim bende KSÜ de makine mühendisliği son sınıf öğrencisiyim bana arduinoyla alakalı yardımcı olabilirimisin ve sende hala k.maraştaysan tanışmamız mümkün mü?
    Sorum yarım kalmıştı.Geçen yıl girdiğim bir seminerde biyomedikal mühendislerinin tıbbi cihazlar hakkında yaptıkları çalışmaları öğrenmiştim.Orada dediğinize açıklık getirmenizi ve ayrıca eğer bilginiz varsa biyomedikal mühendisliği hakkında sizin bilgilerinizi de okuyabilir miyiz?Konu açamıyorum ve başkalarından bölümüm hakkında bilgi almak istiyorum açıkçası rica etsem bunun için bana yardımcı olabilir misiniz?
    bir konuda yazınızı gördm ve ben tıbbi cihazlar üzerine çalışmak istiyrm bu yüzden bu bölümü tercih etmştm.Sizde tıbbi cihazlarla ilgilenmk istiyorsanz elektrik elektronik mühendsligini tercih ediniz demişsinizAslında Biyomedikal Mühendsligi elektrik elektronik mühendslerinn yüksek lisans yapıp Biyomedikal mühendisi oluyorBu bildiğim doğru mu bn biyomedikal mühendisi olursm tıbbi cihazlarla ilgilenemeyecek mym
    merhabalar ben biyomedikal mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim.Teknoloji fakültesinde eğitim almaktayım ve mühendislik değil teknoloji fakültesi olsun diye kendim özellikle istedim.Bence teknoloji fakültesi daha avantajlı tabi laboratuvarlarınız tam ve akademik kadronuz iyiyse :) buda ayrı bir tartışma konusu bu konudaki düşünceniz nedir?
    merhabalar ben çevre mühendisliği hakkında bilgi alacaktım. dgs ile geçiş yapmayı düşünüyorum da yardımcı olabilir misiniz? özel de devlette alımı nasıldır
    ben kahramanmaraşta yasıyorum. mf 4 sıralamam 193,000 . ksü makina yazsam nasıl olur veya dısarıda farklı bir bölüm mü yazayım. bir zahmet yardımcı olusanaız sevirim .
    Hasan Basri Karakaya
    Hasan Basri Karakaya
    Tamamen size bağlı. Kahramanmaraş İÖ makine yazabilirsiniz. Ancak kalmak istediğiniz yer burası mı? Bu bölümü sıralamanızdan dolayı mı yazacaksınız yoksa gerçekten okumak istediğiniz bölüm burası olduğu için mi? Önce buna karar vermek gerekiyor.
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Yukarı Alt