Benim uğraştığım bir projede birbiri ile senkron bir şekilde çalışan 6 adet servoların hareketler yaparken bazen saçma hareketler yapması bazen çok titremesi gibi sorunlar ile karşılaşıyorum. Biliyorum bu sorunun kaynağı kabloların lehimlenmesi bağlantılar koddan falan yüksek ihtimalle...
Eğer cidden bu konuda meraklı isen üniversitenin sana bi engel teşkil edeceğini düşünmüyorum. İtü odtü bilkent yıldız teknik vs en iyi üni. kazanırsan üni. sana çok şey katacaktır. Onun haricindeki üniversiteleri aşağı yukarı aynı değerde diyebilirz. Ben Ktüdeyim ilk geldiğimde fakülteye...
İnternet üzerinden heryerde bulunan DWT_stm32_delay kütüphanesini ekledim projeme fakat hata alıyorum.
DWT_stm32_delay.h dosyasında 27 ve 33 satırlarda hata alıyorum buda main.c koduma yansıyor bilen birileri varsa el atarsa çok makbule geçer .
Her sene +50tl zam ile birlikte bu sene 600tl sanırım. Bide Of'ta çok fazla apart seçeneği yok tercih yapmadan önce apartlara kadar araştırmanı öneririm. Trabzon değil Ofa geliyorsun. ;)
Ayni binayı kullanıyoruz Yazılım Mühendisliğiyle. Bölüm olarak iyi. Yazılım alanı tamamiyle soyutlama olduğu için kendi dünylarında takılıyorlar. İmkandan kastın nedir? Konum olarak merkez kampüs ile arası 45dk. Amaç kendine birşeyler katabilmek KTÜ nün köklü bir geçmişi var.
Registerlar ile kodladım fakat debug ettiğimde kartta debug ışığı sürekli renkli yanıyor fakat kullanıcı ledinde bir hareketlilik yok hatamı tespit edemedim
/* Includes */
#include "stm32f0xx.h"
int main(void)
{
//GPIO_Config();
RCC->AHBENR = 0x00080000; // port c clock...