Süleyman Demirel Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği öğrencisiyim. Liseden bu yana bölümle ilgili eğitim alıyorum. Henüz mezun değilim ancak kuzenim Almanya'da uçak mühendisliğini bitirdi sektöründe iş bulamadığı için mi otomotiv sektörü daha mı cazip geldiğini bilmiyorum ama otomotiv üzerine...
Bana kalırsa DGS ile geçmek yerine mezuna kalıp sıfırdan mühendislik eğitimine başlamak daha mantıklı. Mezun olduğum yıl normalde ben de 2 yıllık yazıp DGS ile geçmeyi düşündüm ama sonrasında sınava çalışıp eğitime garanti başlamak istedim. DGS'ye bırakırsan ne olur? 2 yılı bitirince para...
Isparta'ya gelirsen nerden geldim buraya dersin ama sonra alışınca çok güzel oluyor. Eğitim bakımından endüstri de hocaları pek tanımıyorum ama okulda en etkin mühendislik grubu endüstri diyebilirim.(Konferanslar ve etkinlikler bakımından.)
Bir betimlemeden yola çıkacak olursak 100 tane atın olduğunu düşün ve bu atların hepsi bir arabaya bağlı.(Bağlı oldukları iplerde tork olsun.) Atların içtikleri suyu da benzin olarak kabul edelim. Atları koşturursak, susarlar ve görülebilecek düzeyde su içerler. Ama durduklarında sadece vücudun...
Süleyman Demirel Üniversitesi
Hocaların çoğu argeden ziyade sahada olacağımızı söylüyor. Tabi kendini çizim ve programlamada geliştirirsen durum farklı. Ben mesleği çok seviyorum hani bi modifiye tutkusu değilde yeni bir şeyler katma çabası içerisindeyim. Lise eğitimimi de motor üzerine aldığım...
Otomotiv mühendisliği 1. sınıfı bitirdim. Meslek lisesi mezunu olduğum için matematik kimya gibi dersler biraz zorladı ama genel itibariyle dersler aman aman değil. Belki üniversiteden üniversiteye değişebilir ama makinenin alt programı olduğu için makineye benzer konular ele alınıyor. Aslında...
Otomotiv mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Teknik resim dersi alıyorum ama meslek lisesi çıkışlı olduğum için dersin içeriği bana biraz basit geliyor. Önümde 6-7 ay gibi bi dönem var bilgisayar destekli çizim dersi almak için. Bu dönemde görüş yeteneğimi geliştirmek , ekstradan menü ve kısayol...
Videodan çok esinlenmiş gibi olacak ama biraz hayatım böyle . Ortaokuldaydım anadolu lisesine gitmek istiyordum puanlarına baksana nereye gidiyorsun dediler. Her şey yolunda giderken anadolu lisesine yerleşecekken sınava iki ay kala ayağım kırıldı başaramadım. Düz liseye yerleştim. 1. Sınıftan...