Enesozlen

Profil mesajları Son aktiviteler Gönderiler Hakkında

• Merhaba ytü biyomedikal düşünüyorum ama iş olanakları hakkında yeterince emin olamıyorum çalışmayı ve öğrenmeyi seven biriyim sizce tekrar hazırlanmalı mıyım (diş hekimliği istiyordum )yoksa bu bölüme gitmeli miyim ? Bölüm ilgimi çekiyor çok güzel aslında ama işte Türkiye'deyiz güvenemiyorum. Bir de eğer oraya gidersem %100 ingilizce okuyacağım bunun yararı olur değil mi
    bende ytü biyomühendislik düşünüyorum ama iş sıkıntısı kafamı karıştırıyor sen bu konuda ne düşünüyorsun üst sınıflar ne yapıyor
    yine olsa yine yazardım diyor musun ?
    Enesozlen
    Enesozlen
    Merhaba, bu yıl hazırlık okudum o yüzden %100 yardımcı olamam özellikle üst sınıflar konusunda... Yine olsa yine yazarım çünkü hem İstanbul'da yaşamak, hem teknik bir üniversitede okumak bile değer. Yine de bir kaç detaydan bahsedeyim, eğer mühendislikle tıpı birleştirmek sana zevkli geliyorsan yani insan vücudu üzerinde oynama yapmak o zaman yaz! (1)
    Enesozlen
    Enesozlen
    Biyomühendsilikte kendini birçok alana yönlendirebiliyorsun biyosensörler, aşılar, ilaçlar, kalp pilleri gibi! Eğer kendini bir alanda iyi yetiştirirsen iş bulma konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum! Zaten tıp, diş hekimliği gibi meslekler dışında hepsinde iş bulmak zor. Zordan kastım elbette askeri ücretin biraz üzerinde bulursun ama bu sana yeter mi muamma. (2)
    Enesozlen
    Enesozlen
    Son olarak tekrardan iyi ki seçmişim diyorum çok zevkli çünkü. Eğer laboratuvarda çalışmak sana problem değilse, bu alanları seviyorsan ve farklı bir şeyler yapmak istiyorsan seç bence!
    Yalnız şunu da belirtmeliyim puanlar gittikçe düşmekte bu da bir süre sonra değerinin kalmaması problemini oluşturuyor. Eğer böyle devam ederse ilerisi için çok ciddi bir problem. (3)
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Yukarı Alt