Herkese merhaba ben 124B ile sakarya üniversitesi makine müh bölümünde okuyorum fakat istanbul sabahattin zaim üniversitesine 161B sıralaması var yüzde 75 burslu olarak geçiş yapmak istiyorum yaklaşık 4 kontenjan açılacak yatay geçiş yapan varsa ihtimal nedir. Yani ona göre bazı dersleri...
hocam makine mühdekiler hiç öyle demiyor adamlar mukavemetti akışkanlar dı çoğu kişi bırak makineyi diyor geleceği yok vs diyor ben tek resimi pek sevemedim şahsen daha çok yazılımsal olarak katkı sağlamak istiyorum baykardan konuştuğun biriside sen makine müh den mezun olup yazılımsal bir...
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim okul vakıf olması dolasıyla az kişiye eğitim veriyor vee hemen hemen çoğu dersi ingilizce veriyor orada okuyan birisine ulaştım ve teknofeste katıldıklarını robotik alanında kendimi geliştirebileceğimi söyledi. Ders olarak da programlamaya kaymış durumda...
Herkese merhabalar ben sakarya üniversitesinde makine mühendisliği birinci sınıf öğrenncisiyim fakat yazılıma ilgim daha çok ihalar vs üzerinde daha çok çalışmak istiyorum sakaryada makinenin en önemli dersi teknik resimi hoca anlatamıyor kağıttan bakıyor çiziyor matematik hocaları yüzeysel...
Herkese selam bu sene sakarya makine mühendisliğine yerleştim fakat bilgisayara geçiş yapmak istiyorum makine mühendisliği mühendislik fakültesinde bilgisayar mühendisliği Bilgisayar Ve Bilişim Bilimleri Fakültesinde ösys puanımla giremedim ama 20b 30b fark var 1.sınıf sonu ortalamayı yüksek...
Merhaba değerli abilerim, ablalarım ben bu sene sakarya üniversitesi makine mühendisliğini kazandım fakat odtülü itülü insanlara konuştukça moralim alt üst oluyor işte o üniversitelerde geliştiremezsin bir yere gelemezsin vs. benim sorum şu sizce kırık obp ile tekrar mı hazırlanayım yoksa adam...
Hocam selam bende bu sene makine mühendisliğine başlayacağım sakaryada gelecekte kendimi yeteri kadar geliştiremezsem neden dedin ki geliştiririz elimizden geldiğince çalışırız bende savunma sanayine girmek çok istiyorum ama tabi bir odtülü değilsin onların gözünde fark yaratmamız lazım tabi