okaliptus92

Profil mesajları Son aktiviteler Gönderiler Kazanılan Madalyalar Hakkında

• Hocam merhaba, yeni mezun makine mühendisi olarak teknik konularda kendimi nasıl geliştirebilirim? Nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
    hocam iyi günler makine tezgahları hesaplamaları ile
    ilgili bir kaç sorum vardı yardımcı olabilirmisiniz acaba
    Hocam merhabalar üniversite sınavına hazırlanan biri olarak mühendislik bölümü düşünüyorum fakat o kadar çok bölüm var ki adeta kayboldum. Bu konuda bana yardımcı olmanızı umuyorum.Yazılım müh. Bilgisayar müh. Ziraat müh. Makine müh. Endüstri müh. Mekatronik müh. ve Tekstil mühendisliği dalları cazip geldi.Sizce hangi dalda iş bulma olanakları daha iyidir? Kişisel tercihleri bir kenara bırakırsak.
    okaliptus92
    okaliptus92
    Mail atmışsınız ona cevap verdim. Kontrol ediniz
    kardeşim merhaba ben de makine müh mezunuyum sana bi sorum var : Yeni mezun oldum bi tanıdık enerji santrallerinde bana iş bulabileceğini ama oraya girmem için bu sektörde biraz tecrübe kazanmamı söyledi o tecrübe kazanacağım yer ne tür bi yer olabilir bilgi varsa paylaşırsan sevinirim
    adem_dişli
    adem_dişli
    askerlik sorunum yok termik santral
    okaliptus92
    okaliptus92
    Termik santral çok büyük bir isletmedir, içinde bin bir türlu uzmanlik alani var, oncelikle senin hangi alanda calismak istediğin onemli bunun dışında termik santral isini dünyada cinliler götürüyor, çince ogrenirsen bir şekilde Türkiye'de istedigin her termik santrale girersin. Tabi ingilizce de bilmelisin.
    adem_dişli
    adem_dişli
    Teşekkürler tavsiyelerin için kardeşim
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Yukarı Alt