Herkese iyi akşamlar. Makine Mühendisliği öğrencisiyim. Teknik Resim 2 (AutoCad kullanıyoruz.) dersi için hocamız 2b montaj ödevi verdi. Elinde montaj örneği yada iyi bir montaj örneği olan varsa yollayabilir mi ? Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Parçaların ayrı ayrı resimleride var mı hocam ? Teknik resim 2 imalat(montaj) resmi çizmemizi istiyorlar.
Hocam öncelikle yardımınız için çok teşekür ederim ama en az 10 parçadan olusması gerekiyor montajımın eğer elinizde ona göre bir imalat resmi varsa mail atma şansınız var mı ?Sana daha kolay montaj atayım
Eki Görüntüle 2307Eki Görüntüle 2308
Ufak tefek hatalar ve eksikler olabilir. Temrin 5-6 sene öncenin temrini, çizimi de bir sene önce yapmıştım.
Hocam montaj kısmına geçmeden okullar tatil oldu. Buna rağmen ödevimiz bu yani pdf üstünden de tam anlaşılmıyor ayrıntılar o yüzden. aa.topraak@gmail.comYani sana dwg dosyası atarım, işine yarar ama onlardan ne kadar bilgi kapabilirsin bilmiyorum. Kendin çizip yapman gerekiyor bir şeyleri kavraman için. Sana göndereyim, farklı bir dosya açıp ölçüleri alarak çiz istersen. Mailini yazabilirsin.
Eyvallah çok teşekkür ederim hocam.Maili gönderdim. Dediğim gibi inceleyerek tekrar yapmanız sizin için çok faydalı olacaktır. İyi akşamlar...
Hocam merhabalar rica etsem aynı Teknik Resim montaj örneklerini benim maile de atabilirmisinizMaili gönderdim. Dediğim gibi inceleyerek tekrar yapmanız sizin için çok faydalı olacaktır. İyi akşamlar...
Hocam merhabalar rica etsem bana da atabilir misin kadircanbuyukemirusta@gmail.comMaili gönderdim. Dediğim gibi inceleyerek tekrar yapmanız sizin için çok faydalı olacaktır. İyi akşamlar...