Mrblar, STM32CubeMX ile ilgili yaptığım çalışmalardan olan GPIO işlemleri;
V Veysel Gökdemir MB Üyesi Kayıt 3 Nisan 2017 Mesajlar 11 Tepkiler 5 Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi Üniv KTÜ , SÜ 3 Nisan 2017 #1 Mrblar, STM32CubeMX ile ilgili yaptığım çalışmalardan olan GPIO işlemleri;
Oğuzhan Mallı Yetkili Kişi Genel Yönetici Kayıt 6 Şubat 2015 Mesajlar 549 Tepkiler 436 Meslek Nükleer ve Atom Mühendisi Üniv MEPhI, KTÜ 5 Nisan 2017 #2 Videolar güzel elinize sağlık. Yalnız ses biraz kısık. Camtasia'nın full sürümünü bulamadıysanız atabilirim isterseniz.
Videolar güzel elinize sağlık. Yalnız ses biraz kısık. Camtasia'nın full sürümünü bulamadıysanız atabilirim isterseniz.
Konu sahibi Konu sahibi V Veysel Gökdemir MB Üyesi Kayıt 3 Nisan 2017 Mesajlar 11 Tepkiler 5 Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi Üniv KTÜ , SÜ 5 Nisan 2017 #3 Evet ilk iki videoyu yükledikten sonra farkettim hem ses hem de Arka fon Iyi degil. Full sürümünü ayarladim ama. Siz yine de atin benim Profil mailime Tesekkurler.
Evet ilk iki videoyu yükledikten sonra farkettim hem ses hem de Arka fon Iyi degil. Full sürümünü ayarladim ama. Siz yine de atin benim Profil mailime Tesekkurler.