Bir Metalurji ve Malzeme Mühendisi ne tür bir iş kurabilir? Fikir verebilir misiniz?
K kablll MB Üyesi Kayıt 16 Ekim 2017 Mesajlar 4 Tepkiler 0 Yaş 28 Üniv Muğla Sıtkı Koçman 23 Eylül 2018 #1 Bir Metalurji ve Malzeme Mühendisi ne tür bir iş kurabilir? Fikir verebilir misiniz?
Emir Kalyoncuoğlu Özel Üye Kayıt 11 Şubat 2018 Mesajlar 331 Tepkiler 129 Yaş 30 Meslek Makine Mühendisi Üniv Yıldız Teknik Üniversitesi 23 Eylül 2018 #2 Girişimcilik bir ruhtur, her şeyden bir şey çıkabilir Yani illa bir iş kurmak istiyorsan illa ki bölümün ile alakalı olmak zorunda değil.
Girişimcilik bir ruhtur, her şeyden bir şey çıkabilir Yani illa bir iş kurmak istiyorsan illa ki bölümün ile alakalı olmak zorunda değil.
Konu sahibi Konu sahibi K kablll MB Üyesi Kayıt 16 Ekim 2017 Mesajlar 4 Tepkiler 0 Yaş 28 Üniv Muğla Sıtkı Koçman 24 Eylül 2018 #3 Emir Kalyoncuoğlu demiş ki: Girişimcilik bir ruhtur, her şeyden bir şey çıkabilir Yani illa bir iş kurmak istiyorsan illa ki bölümün ile alakalı olmak zorunda değil. Hepsini görüntüle... Tabi ki öyle, haklısınız da ben özellikle bu bölüm için kurulabilecek işler üzerine fikir edinmek için sordum. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.
Emir Kalyoncuoğlu demiş ki: Girişimcilik bir ruhtur, her şeyden bir şey çıkabilir Yani illa bir iş kurmak istiyorsan illa ki bölümün ile alakalı olmak zorunda değil. Hepsini görüntüle... Tabi ki öyle, haklısınız da ben özellikle bu bölüm için kurulabilecek işler üzerine fikir edinmek için sordum. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.