Merhabalar öncelikle herkesin bu ne ya boşver aman geç şu neymiş şuna bakıyım diye davranacağını biliyorum bu yüzden çok az kişiye hitap eden birşey olucak. Benim gerçekten nitelikli bir makine mühendisi olan bir ortağa veyatta bana akıl fikir verebilecek bir elemana ihtiyacım var. Şimdi şunu söylemem gerekiyor ki maliyeti min. 2500 3000 TL civarında olacağını düşünüyorum ve yapımı için yaklaşık olarak 3-4 yıl eğer gelipte bana yardım edebilecek birilerini bulabilirsem 2-3 yılda çok rahatlıkla yapılabilecek bir savaş robotu ben ne uğraşayım bunla diye düşünenler için söylüyorum bununla türkiye 1.lik kupasını alabiliriz ciddi anlamda zayıf yönü yok size öyle diyeyim bu robotun yenilme ihtimali arenadaki birinin silahla herkesi öldürmesiyle eşdeğerdir diyemem fakat gerçekten çok dayanıklı bir robot olacağına eminim türkiyede tahmin edebileceğiniz gibi robot savaşları falan fazla gelişmiş halde değil bir eğer 2 sene üst üste türkiye 1.liğini alırsak dünya çapındaki olan robot savaşlarınada katılabiliriz ve turnuvaların ödülleride gayet tatmin edici ve siz eminimki ee peki bu robotu kim programlayacak diye sorarsanız onuda gerek kendim gerek tanıdığım çevreden kusursuz bir yazılıma sahip olucağından şüpheniz olmasın nitelikli makine mühendisleri bekliyorum