cptnmehmet
MB Üyesi
- Tepkiler
- 0
- Üniv
- KTÜ
Öncelikle merhabalar herkese.üniversitem ve bölümüm hakkında birkaç sorum var umarım yardımcı olursunuz.1.si internette rastladıgım bir yazıda gemi inş. ve makineleri müh.mezunlarının makine mühendisiyle aynı işi yapabileceği ile ilğili bu bana biraz saçma geldi.gemi inş. ve makineleri mühendisi okuduğu bölüm dışında hangi işleri yapabilir.2.si Ktü mezunu olarak itü yada ytü mezunlarından ne gibi farkım olucak ve onlara yetişebilmek için kendimi nasıl geliştirmeliyim.3.sü Ktü'nün sitesinde gemi inş.ve makineleri bölümüyle iliğili çift anadal proğramı bulamadım.bazı bölümlerde çap olmayabiliyor mu yoksa benmi bulamadım.4.sü hazırlık senemi boş geçirmek istemedigimden ileriki dönemlerde işime yarayacak proğramlardan birkaç tane kurcalayıp birşeyler öğrenmek istiyorum(autocad,microsoft project gibi) önerebileceginiz proğramlar var mı?
son olarakta Ktü yada gemi inş. ve makineleri mühendisliği hakkında görüşlerinizi de merak ediyorum .cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
son olarakta Ktü yada gemi inş. ve makineleri mühendisliği hakkında görüşlerinizi de merak ediyorum .cevaplarınız için şimdiden teşekkürler