Uzaktan öğrenme yeterli bir gelişim göstermemize katkı sağlıyor mu emin olmaıyorum. sizin tercihiniz ne oldu?uzun dönem stajyerlik için 2 firma tarafından kabul aldım.Biri uzaktan devam etmek istiyor diğeri fiilen firmada 2 gün kalmamı talep ediyor.Ama stajyer almayan firmalarda var elbette.Arge yapanlar genelde alıyor ama
yapacağın işe göre değişir.Bazı konular hakkında karşında kim olursa olsun bir şeyler öğretmesinin bir sınırı var.Sonuçta sen aday mühendisken kimse sana öğretmenlık yapması için atanmıyor.İşin iiçine dehil edip öğretiyorlar.O yüzden staj yaptığın yer alan önemli.Uzaktan yapabileceğim firma benim üzerine çalıştığım bir sektörde.Zaten çok fazla bilgim var ora sadece yeni proje ve bu konuda tecrübe katacak.Fiilen çalışmamı isteyen firma tamamen farklı ve benimde orta seviyede bilgimin olduğu sektör.Ama bana baya yeni şey katabilir.Ama firmayla aramda 600 km falan var hahahahahha O yüzden tam emin değilim.Bu hafta içi tam karar vermem gerekiyor.Uzaktan öğrenme yeterli bir gelişim göstermemize katkı sağlıyor mu emin olmaıyorum. sizin tercihiniz ne oldu?