Arama Sonuçları

1. Mustafagldren

İyi Bir Mühendis

kendine sürekli bir hedef koy. mesala şu devreyi yapacağım bir şekilde veya şu yazılım dilini öğrenceğim bir şekilde diyip bildiğin inatlaşarak bu işi halledeceksin
  2. Mustafagldren

Vu Metre

Proteus 8.1 de yapmıştım zamanında. Belki alt sürümleri kullananlar sıkıntı yaşabiller. Fazla led kullanmak isteyen arkadaşlar transistörlerin collector bacağına ayriyeten ek olarak 470 ohm luk dirençleri paralel olarak ekleyerek led sayısını artırabilirler.
  3. Mustafagldren

Yatay Geçiş ile Bölüm Değişikliği

severek okuyacağına inandığın bölüm hangisiyse ona yönel derim ben. bende geçiş yaptım ama benim geçiş yapmadann öncede 5 -6 yıllık elektroniik bilgim vardı ben bu konuda kendimi daha iyi hissettiğim için bu tarafa doğru yöneldim sanada tavsiyem bu yöndedir.
  4. Mustafagldren

Mühendislik Dersleri Çalışma Önerisi

arkadaşım periyodik olarak çalışırsan fark filan kalmaz :)
  5. Mustafagldren

Op-Amplar için kaynak önerisi var mı?

Endüstriyel okullar için Elektronik Elemanlar ve Devre Teorisi / Robert Boylestad , Louis Nashelsky kitabı dersin için fazlasıyla yeter
  6. Mustafagldren

Analog electronics dersi

analog elektronik dersi farklı üniversitelerde farklı dönemlerde veriliyor. dersin içeriğine uygun projeler yaptırırlar tahminimce. ders içeriğini incele transistör-fet-opamp vs... sizde de varsa söyle ona göre yardımcı olmaya çalışalım
  7. Mustafagldren

Laptop toplama

toplama pcde monster tartışmasız bir numara
Yukarı Alt