Arama Sonuçları

1. Y

Mühendislikte Üniversitenin Önemi

Mühendislikte üniversite seçimi çok önemli ancak iş kendinizde bitiyor. ODTÜ'yü kazanıp da okulu 8 senede bitirip kendinizi geliştirmemişseniz CV'nize ekleyebileceğiniz bir şeyler olmaz. Herhangi bir Anadolu üniversitesindeki bir bölümden mezun olup yabancı dilinizi geliştirip iyi bir derece ile...
  2. Y

Üniversite seçiminde kararsızlık

Mühendislik okumak isteyen öğrencilerin tercih döneminde dikkat etmesi gerekenleri şu şekilde derleyebiliriz; 1- Kesinlikle ilgi alanınıza giren bir bölüm tercihi yapın. Bilgisayarı çok sevip İnşaat Mühendisliği yazmayın. 2- Bölüm dili İngilizce olan üniversiteleri seçin. Evet İngilizce bölüm...
  3. Y

Gazi Üniversitesi - Otomotiv Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Ankara'da üniversite okumak bir tık daha avantajlı. Üstelik Gazi Mühendislik Fakültesinin yeri de ulaşım açısından daha iyi. Eğitim dilinin İngilizce olduğunu düşünüyorum (%30 veya %100) artık Türkçe bölümlerin bir artısı kalmadı. Kesinlikle üniversitede istediğiniz bölümle birlikte dilinizi...
  4. Y

Bilgisayar Mühendisliği vs Yazılım mühendisliği

Bireysel olarak ikisi arasında çok büyük farklar olduğunu düşünmüyorum. Yabancı dilinizi ve ilgi alanınıza yönelik program yeteneğinizi geliştirirseniz harika bir şirkette çalışmanız içten bile değil. Sadece diploma için üniversite okursanız her iki bölüm de size göre değil.
  5. Y

Mühendisler için film önerileri

Charlie Chaplin - Modern Times
  6. Y

Yeni Bir Kulüp Kurulumu İçin Ne Yapmamız Gerekiyor?

Merhaba, öğrenci topluluklarından sorumlu rektör yardımcısına giderek gerekli işlemleri başlatabilirsiniz. Bizim üniversitede süreç böyle işlemişti. Üniversitenizdeki diğer kulüplerin yöneticileriyle irtibata geçerek de süreci öğrenebilirsiniz.
Yukarı Alt