Arama Sonuçları

1. Q

Elektromanyetik Fırlatıcı Yapımı

Merhaba, devrede kondansatör'ün tam olarak amacı ne internette araştırdım ve istdeğim gibi bir cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. 1556738512 Merhaba, bu devrede kondansatörlerin amacı nedir yani neden direk güç kaynağına bağlı değilde arada kondansatörler var. İnternette ve başka...
  2. Q

Arduino ile Drone Yapmak

Evet, kod için destekte bulunsanız çok güzel olur, üni. 1.sınıfım (kod yazmakta tecrübem ve fazla bilgim yok) nereden başlayacağımı bilmiyorum. Desteğinizi bekliyorum eğer örnek olarak bir kod gönderirseniz çok sevinirim.
  3. Q

Arduino ile Drone Yapmak

Uçuş kontrolcüsü olarak Arduinoyu kullanarak bir drone yapmak istiyorum fakat daha önce fırçasız bir motoru arduino ile kontrol etmedim, bildiğim kadarıyla ESC kullanmak gerekiyor ve kod kısmında yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
  4. Q

Fotonun kütlesi var mıdır?

Işığın kütlesi vardır bunu şu şekilde açıklayabiliriz : Işık ışınları kütlesi yoğun bir bölgeden geçerken, hareket etmekte oldukları doğru yoldan saparlar (bunun nedeni kütle çekim kuvvetidir). Sapma miktarı kütle yoğunluğuna ve ışın ile kütle arasındaki uzaklığa bağlıdır. Einstein 1936'da...
  5. Q

Arduino ile robotu düz götürmek

Araç için yazdığınız kodları atarsanız yardımcı olabilirim.
Yukarı Alt