Arama Sonuçları

1. O

Barkod okuyucu sistemi

Her urun için ayrı qr kod olacak. Qr kod içinde urun bilgileri olacak ben çıkarma veya ekleme yapınca qr kod içine girecek sistem ve urun bilgileri degisecek
  2. O

Barkod okuyucu sistemi

Merhabalar oncelikle. Barkod okuyucu sistemi ile okuttugum ürünlerin depolardan otomatik olarak düşüşünü sağlayacak bir sistem geliştirme çabasındayım. Urun cikisi girişi ve stok sayısı düşünce uyarı vermesini istediğim bir sistem gibi düşünebilirsiniz basitçe. Depoya giriş çıkış yapıldıkça...
  3. O

Arduino da pil nasıl seçilmeli?

Çok teşekkür ederim inceledkten sonra tekrar bilgii veririm sizlere de sağ olun
  4. O

Ben 9v kullandım dediğiniz gibi hız kontrolü ve besleme yapmam gerekiyor. Bi de çalıştırdığım zaman tekerlerden biri donuyor ancak diğerine güç gitmiyor ilk çalışırdım ikisi de çok kısa bir süre donduler . Sebebi pil olabilir mi ?
  5. O

Merhaba ikisine aynı anda güc vermem gerekiyor . Şimdi şöyle bi projem olacak bi robot var düz gidecek. Engel gorune kaçacak . Servosuna bağlı ultradonük sensorlr mesafeyi ölcecek ve kamera veya renk sensoru yardımıyla gorduğu renkli cisimleri ayırt edecek . Düz gidecek ama servo sayesinde 360...
  6. O

Merhaba daha önce hiç arduino projesi yapmadım. Size bir sorum olacak. Otonom araç yapacağım dc motor kullanarak. L298 sürücülerim olacak motor is 6V redüktörlü motor olacak. Sorunsuz çalışması için kaç V pil kullanmam lazım?
  7. O

Bitirme Projesi Görüntü İşleme ile

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim daha dtaylı araştırma yapacagım. İyi günler
  8. O

Anladımm çook teşekkür ederim. Bilgisayar üzerinde işaretleme kısmı gakkında pek bilgim yok. Arduinoya bluetoth modülü bağlayarak bilgisayarla iletişim kurdurup sonrasında verileri pc ye aktarırsak olur mu sizce yoksa farklı modüller mi kullanmak lazım
  9. O

Hımm anladım. Tavsiyenizi dinleyecgım. Bu arada cisimlerin renklı olmasına karr verdik yani renklerini ayırt ettirecegım. Bir de daha önce arduino ile goruntu işleme yaptımız mı internetten araştırdım bi projede pixy camera ile yapılmış maliyeti çok yüksek birçok projede ise hangi kamerayla...
  10. O

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben yaz tatilinde goruntu işlemeye karar vermiştim ve diller arasından Python seçmiştim. Biraz başlamıştım bi kaç örneğe falan ams LabVIEW daha mı uygun olur sizce? Uygun olur derseniz onla ilgili öalışmaya başlayacagım. Teşekkür ederim
  11. O

Merhaba, Mekatronik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Bitirme projesi olarak bi robot yapacagız. Robotun üzerinde kamerası olacak ve düz yolda giderken sağını solunu da görebilecek. Görüntü işleme ile gördüğü yabancı cisimleri belirleyecek. Yerlerini işaretleyerek harita çıkaracak. İlk dönem...
Yukarı Alt