Arama Sonuçları

1. M

Teknoloji Fakültesi vs Mühendislik Fakültesi

Tekrardan merhaba sinavim geçti tahminlerime göre 300 e cok yakin ve sinida bir puan alacagim tercih listemde 0.Karadeniz Teknik :)) 1.Selcuk 2.Bulent ecevit uni. 3.Fırat teknoloji fakultesi. 3.erzurum teknik 4.tokat g.o.p 5.harran üni 6.amasya uni. Bunlar bulunacak. Siz Fırat universitesi...
  2. M

Zamanda yolculuk mümkün müdür? - Dede paradoksu

Ne geleceğe ne de geçmişe gidilir fakat uzun yolu kısa zamanda gitmek var yani Işınlanmak olabilir
  3. M

Mühendislik ve Üniversite Tercihi

Merhaba, ben YKS ye girdim ve başarı sıralamam 250 bin, sistem değişikliği nedeni ile muhendislik barajları da 300 bine çekildi. Gelme ihtimali olan bir çok üniversite var fakat ben 5 üniversite ve 2 bölüm arasında kaldım. 1.Fırat elektrik-elektronik. 1.Fırat makine 2.Erzurum Atatürk...
  4. M

Tavsiyenize uyacağım bizler için motivasyon gerçekten önemli çünkü hemen pes etme eğilimindeyiz bu ara, teşekkürler umarım tüm arkadaşlar emeğinin karşılığını alır.
  5. M

Çok tesekkür ederim dediginiz gibi kendi makinemi üretip üzerine kendi yazılımımı uygulayanilmek istiyorum bu da mekatroniğe giriyor fakat imza yetkisi yokmus mekatroniğin bu işe yarar bir şeymi bilmiyorum , fakat dil öğrenebilirim bu problem olmaz diye düşünüyorum ve zor işler gelişmek zor yani...
  6. M

Merhaba , ben 12. Sinif ogrencisiyim yarin sinava giriceğim ve insallah guzel bir puan alırım. Size sormak istediğim önemli bir husus var Benim kafamda Mekatronik, Elektrik Elektronik, ve bunlardan birini okurken yazılım öğrenmek var sizden bilgi almak istiyorum Mekatronik mi Elektronik mi bana...
Yukarı Alt