Arama Sonuçları

  1. A

    Elektromanyetik Fırlatıcı Yapımı

    [ÇÖZÜLDÜ] İlgilendiğiniz için teşekkürler.İyi çalışmalar.
  2. A

    Elektromanyetik Fırlatıcı Yapımı

    @Kemal Okur Hocam şuan farkettim multimetreyle kondansatörlerin voltajını ölçerken tristörün anahtarını kapalı konuma getirince birden değil yavaş yavaş boşalma oluyor.Sanki direnç bağlayıp deşarj yapar gibi bu yüzden etki etmiyor ne yapmalıyım ?
  3. A

    Elektromanyetik Fırlatıcı Yapımı

    Eminim de devreyi sil baştan kuracağım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Piller bitti yenisini alınca tekrar kuracağım.Başka tetikleyici sistemi yapılabilir mi ?
  4. A

    Elektromanyetik Fırlatıcı Yapımı

    @Kemal Okur Sorun ikinci atışta değil.Tristörden çıkan kabloyla hiç atış yapmıyor.(İlk atışı da yapmıyor.)Kondansatörlerin dolmasında sıkıntı yok.Tristörden bobine giden kabloyu çıkartıp yerine direk kondansatörün eksi ucundan verdiğimde sıkıntı yaşamıyorum.Tristörün tetikleme yaptığını...
  5. A

    Merhaba,Elektromanyetik Fırlatıcı projenizi yapıyordum tamamladım atış yaparken atışı...

    Merhaba,Elektromanyetik Fırlatıcı projenizi yapıyordum tamamladım atış yaparken atışı yapmadı.Tristörden bobine giden kablo yerine Kondansatörün eksi ucunu bağladığımda çalıştı ancak attığını tekrar çekiyor ve verimsiz oluyor.Sorun tristörde mi dir?
  6. A

    Elektromanyetik Fırlatıcı Yapımı

    @Kemal Okur Merhaba,Fırlatıcı projenizi yapıyordum tamamladım atış yaparken atışı yapmadı.Tristörden bobine giden kablo yerine Kondansatörün eksi ucunu bağladığımda çalıştı ancak attığını tekrar çekiyor ve verimsiz oluyor.Sorun tristörde mi dir?
Yukarı Alt