Arama Sonuçları

1. Tolga Can

Gönüllü CAD'ci aranıyor

Merhaba Sevgili MühendisBeyinler Kullanıcıları, Bir grup üniversite öğrencileri olarak Türkiyede henüz eşi benzeri olmayan bir projeye başlıyoruz. Basitçe göstermek gerekirse, projemiz, milli projelerimizi: youtu.be/-M1LsKO3F9U videodaki gibi animasyonlu hale getirmeyi hedefliyoruz. Proje...
  2. Tolga Can

Mühendis Beyinler Telegram Grubu

Merhaba sayın MB kullanıcıları, Geçen gün görüp girmiş olduğum, MB sitesine benzer başka bir sitenin telegram kanalı kurmuşlar. Düzenli olarak haberler ve gelişmeleri duyurup, duyuruların altına kullanıcılar yorum yaparak durumu tartışıyorlar. Kanal duyuru kanalı olmasından ötürü yalnızca...
  3. Tolga Can

Forum sayfasında sorun

Merhabalar sayın moderatör ve yöneticilerim, Yaklaşık 1 aydır nezaman forum sayfasından bir konuya tıklasam blog sayfasına yönlendiriliyorum. Giriş-çıkış-tekrar giriş yapmayı denedim değişiklik yok, fakat çıkış yaptığımda konuları açabiliyorum. Ayrıca daha önce açtığım konuları çevrim içiyken...
  4. Tolga Can

Otomasyon Programları

Merhabalar, bir süredir otomasyon alanında çok araştırmalar yapıyorum ve en çok duyduğum iki şey PLC ve SCADA. Bunları araştırdım, karşılaştırdım fakat öğrendikçe daha çok kararsız kaldım. Hangisi daha yaygın? Baştan öğrenmeye niyetim var fakat hangisine yönelsem bilemedim. Öğrenme isteğimin...
Yukarı Alt