Arama Sonuçları

1. Volkan Ünal

74HC595 entegresi nedir , nasıl display sürülür videolu anlatım

Merhaba arkadaşlar, bu yazımda 74HC595 entegresi hakkında bilgiler vereceğim. #include <volkan.h> int digit[]={0x3F,0x06,0x5B,0x4F,0x66,0x6D,0x7D,0x07,0x7F,0x6F}; #define SH_CP pin_b0 #define DATA pin_b1 #define ST_CP pin_b2 void yolla(unsigned char veri) { char i; output_low(ST_CP); for(i=0...
  2. Volkan Ünal

1.sınıf C programalama dersi için ders anlatımı

https://www.youtube.com/user/YazilimHerYerde bu kanal her akşam online c#dersleri veriyorlar.Ayrıca bugüne kadar epey ders çekmişler ve çok sağlam anlatıyorlar
  3. Volkan Ünal

Visual Studio Hata

Ayrıca MessageBox.Show("Merhaba") olacak hocam
  4. Volkan Ünal

Visual Studio Hata

Hocam yeniden bi proje açmayı deneyin.Redebug yapın eğer olmazsa.Sizin açtığınınız proje de ki dosyayı bulamıyor.Projeyi dışarıya çıkartamıyor.Yeni bir proje açarken kaydetme kısmını değiştirebilirsiniz yeni bir klasör içine
  5. Volkan Ünal

C programlama Dersleri 1 - Giriş

Yok hocam :) ancak return 0; ifadesini sonuna yazmanız gerekir . istediğiniz konu var mıdır?
  6. Volkan Ünal

7-segment display uygulama

Elimden geldiğince yayınlayacağım
  7. Volkan Ünal

7-segment display uygulama

Arkadaşlar videonun sonunda Q0-Q7 kadar olan kısım için giriş demişim. Onlar çıkış bacaklarımız olacaktır. Bandicam imkanlarından dolayı 10dk sonra video kapanmış ve diğer anlattıklarımı duvarlara anlatmışım smile ifade simgesinin kısa zamanda 74hc595 entegresi ile sürme kısmını da anlatıp...
  8. Volkan Ünal

PIC Programlama

Arkadaşlar videonun sonunda Q0-Q7 kadar olan kısım için giriş demişim.Onlar çıkış bacaklarımız olacaktır.Bandicam imkanlarından dolayı 10dk sonra video kapanmış ve diğer anlattıklarımı duvarlara anlatmışım smile ifade simgesien kısa zamanda 74hc595 entegresi ile sürme kısmını da anlatıp...
  9. Volkan Ünal

PIC Programlama

Hocam anlatma kabiliyetim çok iyi değil. o yüzden en iyi anlatabildiklerimden gideyim diyorum.Uygun zamanda çekip atacağım.Yoğunluktan dolayı atamadım
  10. Volkan Ünal

Yardım

Çalışma şekli nasıl acaba?
  11. Volkan Ünal

C++ ile Hesap Makinesi Yapımı

Arkadaşlarlar merhabalar c++ diliyle visual studio da basit bir hesap makinesinin nasıl yapılacağını göstermek amacıyla bir video hazırladım. Neler Yaptık: Öncelikle değişkenlerimizi tanımladık, ardından kişiden girmesini istediklerimizi cout<< ifadesi ekrana yazdırdık, ardından değişkenlerimiz...
  12. Volkan Ünal

PIC Programlama

Akşama pic programla da display kullanımını anlatacağım arkadaşlar.
  13. Volkan Ünal

Önemli Mühendis Beyinler Forumu İçin Öneri Ve Şikayetleriniz

Birde forum da üyeler için bir beyin fırtınası ortamı oluşturabilir , Sohbet paneli olabilir.
  14. Volkan Ünal

Ses ile Anahtar Kontrolü

Ayrica transistör ile sürerseniz daha iyi verim alabilirisiniz.Bir diğer konuda APP INVERTOR uygulaması. bu uygulama ile basit bir şekilde android uygulaması yapabilirsiniz.
  15. Volkan Ünal

Ses ile Anahtar Kontrolü

Anlatıyorum işte.5v bir röle alacaksınız.İnternette bir sürü var.Rölenin NO(normaldeaçık) NC(normalde kapalı ,common ve bobin tetikleme uçları mevcut. röle içinde bir bobin mevcut. ve eğer siz bu bobini aktif etmediğiniz sürece NO ucu lojik-0 seviyesinde kalacaktır.Eğer siz bobini aktf ederseniz...
  16. Volkan Ünal

Merak Konusu Olan Her Şey

Merak Konusu Olan Her Şey
  17. Volkan Ünal

Ses ile Anahtar Kontrolü

Merhaba iyi günler Tesla , daha önce arduino konusunda herhangi bir çalışmada bulundunuz mu acaba? Neyi ne kadar bildiğiniz hakkında bilgi verirseniz daha çok yardımcı olabilirim.
  18. Volkan Ünal

Arkadaşlar ben de c++ diliyle basit bir hesap makinesi yapımı anlattım.Dilediğiniz aklınızda takılan soruları sorabilirsiniz.Ayrıca bilgim dahilinde istediğin konular video çekebilirim.
  19. Volkan Ünal

Ben de basit bir hesap makinası uygulaması yaparak destek olmak isterim.En kısa zaman da buraya yükleyeceğim.
Yukarı Alt