Arama Sonuçları

1. Volkan Ünal

Processing ile Delta Robot yapımı

Kütüphaneleri doğru şekilde java bölümüne eklediğine emin misin
  2. Volkan Ünal

Processing ile Delta Robot yapımı

Hata çözüldü mü
  3. Volkan Ünal

güzel bayramlar :)

güzel bayramlar :)
  4. Volkan Ünal

Uludağ Üniversitesi - Otomotiv Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Not sistemi , hocalar , öğrenciye destek olmamaları.Ha diyorsan gel ben kpss ya da düz bi mühendis olacam. seversin. ;)
  5. Volkan Ünal

Twitterdaki çukurovaüniversitesinotsistemi , çukurovaüniversitesitercih gibi hastagleri kontrol edebilirsiniz.
  6. Volkan Ünal

Çukurova elektrik elektronikte okuyan biri olarak tavsiye etmem
  7. Volkan Ünal

stm32f429I

Arkadaşlar aranızda coocox ya da keil ile stm kartları üzerinde çalışanlar var mıdır?
  8. Volkan Ünal

Lazer Yapımı

Ben mini cncm için bi ara araştırmıştım.Ancak bulamamıştım
  9. Volkan Ünal

1.sınıf C programalama dersi için ders anlatımı

Maalsef size katılamayacağım hocam , öncelikle eğer bir arkadaş sağlam bir elektrik elektronik müh. adayıysa c dilini ciddi derece kavramalıdır.Yarın öbür gün c ile mikrodenetleyiceleri kodlamaya başladığında kafası gitmemelidir.C#diline gelirsek evet görseli vs her şeyi iyidir.Hatta...
  10. Volkan Ünal

Processing ile Görüntü İşleme

şu vizelerim geçsin de hocam , open cv ile yapmak istedğim çok şey var , ondan sonra döneyim sana
  11. Volkan Ünal

Microlight planör

Hiç model uçak ile uğraştınız mı bilmiyorum ama. kanatlarda flep kısımlarını yarım keserek piyasa da satılan mikro servolar ile kontrol edebilirsiniz.
  12. Volkan Ünal

Yataktan çıkmayana haftalık 1.200 Dolar

Çok fazla tehlikeli , illa ki böyle bir çalışmanın faydası olacaktır.Ancak orada çalışan bir bilim insanın kendisinin denek olarak kullanılmasına izin vermiyorsa ve dışardan alım yapılıyorsa. kazanılan 18.000 hastane köşelerinde heba olabilir.
  13. Volkan Ünal

Biraz daha bunda bir şeyler deneyim de :) hevesimi alamıyorum proceesingte ara yüzü çok hoşuma gidiyor arduinıonun atası
  14. Volkan Ünal

Kullanmadığı teknik kitabı olan arkadaşlar

Kullanmadığınız programlama kitabları , teknik kitaplarınıza talibim arkadaşlar. Ciddiye alırsanız sevinirim.
  15. Volkan Ünal

Yok hocam matlab bilgim 0
  16. Volkan Ünal

Robot yapımı hakkında videolu ders yapabilecek arkadaşlar var mı ?

Yapan arkadaş için çok fazla oyalıyıcı olur bence.Hem kişi kendi uğraşmadıktan sonra çok fazla yararı olmaz ki. Bir robotun anlatımı kodun yazımı malzemelerin tanıtımı , malzemenin nasıl böyle çalıştığını anlatmak yorucu olabilir.Kendi robotunu yap diye bir kitap var.Fiyatı bütçene uygunsa alıp...
  17. Volkan Ünal

Arkadaşlar merhabalar, daha önce open cv vb kütüphaneleri kullanarak görüntü işlemiş olanınız var mıdır. Ben proceesingte bir kaç deneme yaptım. Ancak onun kütüphanesi yeterli kalmıyor. Opencv de bilgim yok. Benim yapmak istediğim olay. Kamerayı kullanarak toplama çıkarma çarpma gibi dört...
  18. Volkan Ünal

Galatasaray vs Fenerbahçe Derbisi :)

Arkadaşlar tutturdum galiba :)
  19. Volkan Ünal

Galatasaray vs Fenerbahçe Derbisi :)

Ben herhangi bir takımı falan tutmuyorum da :) galatasaray fenerbahçe derbilerinde nedense fenerbahçeye daha sempatik yaklaşıyorum. :) derbi içinde fikrim 1 gol olacağını onunda sempatik duyduğum takım tarafından atılacağını düşünüyorum
  20. Volkan Ünal

Daha da ilerleyene zamanlarda , forum da bulunan yöneticiler , üyeler bir zirve yapar mıyız...

Daha da ilerleyene zamanlarda , forum da bulunan yöneticiler , üyeler bir zirve yapar mıyız arkadaşlar? Ne dersiniz.
Yukarı Alt