Arama Sonuçları

1. Volkan Ünal

Forumumuza Dükkan Açalım mı?

bitirme tezleri , ya da eliimiz de ki projeleri satarak para kazanabiliriz.Ders notları hoş olmayabilir.Mesala atıyorum a dersinin b konusunda eksiğiniz vardır , birisi size 20tl karşlığında 1saat ders analtır online gibi gibi.
  2. Volkan Ünal

C ile AVR programlama - Ders 11

Buradan bulabilirsiniz , kanalıma abone olmanız rica olunur..
  3. Volkan Ünal

C ile AVR programlama - Ders 11

Merhaba arkadaşlar interruptlar arasında önemli bir yeri olan Pin Change Interrupt yani pinden okunan değerinin değişip değişmemesine göre oluşturulan kesmeyi inceledik.
  4. Volkan Ünal

sen kimdin? önde oturan arkadaş mı?.. Teşekkürler :)

sen kimdin? önde oturan arkadaş mı?.. Teşekkürler :)
  5. Volkan Ünal

C ile AVR programlama - Ders 10

Bir önceki derste ADC işlemlerini incelemiştik.Şimdi de daha önce gördüğümüz PWM dersimiz ile ADC işlemleri dersimizi birleştirdik.Nasıl mı? Haydin derse !
  6. Volkan Ünal

C ile AVR programlama - Ders 9

Çevremiz de bir çok analog veri var.Peki bunları digital hale nasıl getirebiliriz? Haydin gelin hep birlikte öğrenelim.
  7. Volkan Ünal

Analog Buton

Merhaba arkadaşlar aslında çok basit ama menü yapımı gibi projelerinizde rahatlıkla kullanacağınız yapıdan bahsedeceğim.Bunun için butonsayısı+1 kadar dirence ihtiyacımız var. Devre şemasını direkt olarak netten aldım koydum , ancak ben bağlantı yaparken kapasitör kullanmadım. R4 direnci...
  8. Volkan Ünal

C ile AVR programlama - LCD Ekranı Kullanımı - 8

Merhaba arkadaşlar bu dersimiz de 16x2 lik bir lcd ekranı attiny2313 entegresi ile sürdük , özel karakter oluşturmadan lcd ekrana yazı yazmayı göstermiş olduk :) Gerekli kütüphaneleri vidonun altında bulunan eklentiler kısmından indirebilirsiniz. Kanalımıza abone olmayı unutmayınız :) İyi...
  9. Volkan Ünal

C ile AVR programlama - Sinyal Genişlik Modülasyonu - 7

Merhaba arkadaşlar bu dersimiz PWM nedir? ne işe yarar günlük hayatta nasıl kullanılır gibi şeylere değinerek dersimizi gerçekleştirdik.PWM oldukça kapsamlı olmasına rağmen temel şekilde anlattım , sorularınızı bu konu altından sorabilirsiniz. :)
  10. Volkan Ünal

Otobüs Nerede

Mobil bir app yazılabilir. parasıda emek olur yani. Belediyeye satılabilir sonrasında ama yorar
  11. Volkan Ünal

Batarya şarj etme

Daha çok voltaj değerine bakılır bu konular da eğer voltaj daha düşükse en zayıf noktadan yanacaktır. Yani işte pc de ki en zayıf voltajı kaldıramayan yer neresiyse orası yanacaktır.Muhtemelen şarj girişi olur bu da. Tabi çat diye hiç ummadığın bir anda olur.Amper olarak çok sıkıntı...
  12. Volkan Ünal

@[2804:@muhammet35] forum kurallarına uyalım lütfen.... !!!

@[2804:@muhammet35] forum kurallarına uyalım lütfen.... !!!
  13. Volkan Ünal

Mühendis Beyinler Stemand&Makers Etkinliğinde Halk ile Buluşuyor

istanbul da makerfair etkinliği vardı galiba.
  14. Volkan Ünal

en iyisi abi

en iyisi abi
  15. Volkan Ünal

Hursoft yazıları aşırı derecede rahatsız edici olduğunu düşünüyorum

Hursoft yazıları aşırı derecede rahatsız edici olduğunu düşünüyorum
  16. Volkan Ünal

C++ Cannot open include file: 'ıostream': No such file or directory Hatası Yardım

dev c de c++ derlersin zaten hatta muhammed mastar da dev c kullanıyordu.
  17. Volkan Ünal

C++ Cannot open include file: 'ıostream': No such file or directory Hatası Yardım

bence şu an dev c de çalış daha sonra geçersin :)
Yukarı Alt