Arama Sonuçları

1. Volkan Ünal

https://www.youtube.com/watch?v=EHKEaQnLSqQ videoya göz atın derim.

https://www.youtube.com/watch?v=EHKEaQnLSqQ videoya göz atın derim.
  2. Volkan Ünal

Özellikle arduino kullanan arkadaşların gözden kaçırdığı bir konu sigorta ayarları.

Özellikle arduino kullanan arkadaşların gözden kaçırdığı bir konu sigorta ayarları.
  3. Volkan Ünal

Merhabalar , sorunuzu cevapladım.Kontrol ediniz. İyi çalışmalar.

Merhabalar , sorunuzu cevapladım.Kontrol ediniz. İyi çalışmalar.
  4. Volkan Ünal

Mühendislik cizim ve tasarım

Bence komutlar ile ilgili sorular sorabilir , örneğin bir şey yazar bunu hangi tuşla yapabilirsiniz , kısa yolu nedir tarzında sorular sorabilir.
  5. Volkan Ünal

atmega32a C portu kullanım sorunu

Sebebi sigorta ayarları ile ilgili olabilir , araştırdığımda da sorunun o olduğu gözüküyor.Geri planda jtag pinlerini kullanıyor olabilir.Sigorta ayarlarını kontrol etmenizde fayda var. PonyProg programını kullanarak sigorta ayarlarınızda değiştirme yapabilirsiniz. C ile avr dersleri için ...
  6. Volkan Ünal

Adc Dac Dönüştürme

Donanımsal olarak mı yazılımsal olarak mı yapılcak ?
  7. Volkan Ünal

ARM Programlama Başlangıç

Kanalıma da beklerim Volkan's Space :))
  8. Volkan Ünal

ARM Programlama Başlangıç

@umutb https://engineeringvolkan.wordpress.com/category/stm32f429-ile-calismalarim/ blog sayfamda çeşitli çalışmalar mevcut incelemenizi tavsiye ederim.
  9. Volkan Ünal

ESP8266 Kullanımı

Youtube üzerinde farklı c dili eğitim videoları mevcut basitçe arama yaptıktan sonra bir kaç ders halinde izleyin , hangisinin anlatımı size daha uygunsa ondan devam edebilirsiniz. esp8266 client , esp8266 server olarak aratırsanız istediğiniz bağlantıyı yakalayabilirsiinz , ama elinizde...
  10. Volkan Ünal

ESP8266 Kullanımı

Merhabalar @hkann , arduino üzerinde atmega328p entegresi mevcut aslında biz onu kodluyoruz , herhangi bir mcu ile esp8266 kullanmak istersen uart üzerinden haberleşme yapman yeterli. esp8266 için client ve server örneklerini incelersen sana yardımcı olabilcek kodlar bulabilirsin.Dilersen...
  11. Volkan Ünal

inşaata geçmelimiyim?

Bence düşünce tarzınız yanlış şöyle ki , örneğin birinci sınıftaki bir çocuğa 5.sınıf matematik kitabını götürsen muhtelemen çok fazla bir şey anlamayacaktır.Devre analizi kolay bir ders 3.sınıf birisi olarak bunu söyleyebilirim.Bölümde zor dersler de var elbet , mesala inşaat mühendisliğinin...
  12. Volkan Ünal

Hoşbulduk :))

Hoşbulduk :))
  13. Volkan Ünal

Merhabalar problem hala geçerli midir ? epey geç oldu cevap :)

Merhabalar problem hala geçerli midir ? epey geç oldu cevap :)
  14. Volkan Ünal

Evet ayrı ayrı tanımlama yapmanız gerekmekte , ancak atmelin flip floptu sanırım isimli programı...

Evet ayrı ayrı tanımlama yapmanız gerekmekte , ancak atmelin flip floptu sanırım isimli programı üzerinden hex dosyasını otomatik yükleyebiliyorsunuz.
  15. Volkan Ünal

Foruma döndüm :)

Foruma döndüm :)
  16. Volkan Ünal

ATMEGA328P programlama

c ile avr programlama derslerine bakabilirsiniz.
  17. Volkan Ünal

ESP8266 Kullanımı

Ucuz ve etkileyici bir wifi modülü olan esp8266 dersleri başlamıştır.
  18. Volkan Ünal

Lehimler çıkmıyor.

Kabloları yan keski ile kesin oradan uçlarını tekrar açarsınız.
  19. Volkan Ünal

C ile AVR Programlama - Ders 1

şöyle atmel studio artık kullanmıyorum , kendi derleyicisiydi ve kod tamamlama işlemlerini otomatik falan yapıyordu.Ancak çok yer kaplıyor.Direkt olarak arduino ide sinde yazmaya başladım artık aynı kodları kabul ediyor.
Yukarı Alt